Tisztítókesztyű, mosogatókocka - A Tchibo webáruházban néztünk körül

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Tisztítókesztyű, mosogatókocka - A Tchibo webáruházban néztünk körül

A takarításhoz rengeteg módon lehet hozzáállni, de akár szükséges rosszként, akár folyamatosan újra megújuló kihívásként tekintünk rá, egyvalami biztos: a kosz és a rendetlenség nem fogja felszámolni saját magát. A Tchibo webáruház takarítóeszköz kínálatában olyan termékek találhatók, amelyekkel könnyebbé, és talán kellemesebbé is tehető a mindenképp leküzdendő feladat!Multifunkciós, sok feladatra alkalmas segítőtárs a szilikon tisztítókesztyű, amely belső oldalán jól tapadó rücskökkel biztosítja a megfelelő tartást, miközben külső részén mindkét oldalát puha szilikonsörték borítják. Ezekkel a sörtékkel hatékonyan vehetjük fel a harcot a tányérok, dobozok pereme alá került szennyeződésekkel, de zöldségek és gyümölcsök tisztításához, vagy állatszőr összeszedéséhez is használható! A türkizkék kesztyűn nem tapadnak meg a szennyeződések, így használata higiénikus, de ettől még nem árt használat után sterilizálni, amit 3 perc tiszta vízben történő főzéssel tehetünk meg – de akár mosogatógépbe is helyezhetjük, 50 °C-ig.Hasonló jó tulajdonságokkal bír a szilikonszivacs is, amit 2 darabos szettben vásárolhatunk meg: kifőzéssel fertőtleníthető, és különösen higiénikus, mivel nem tapadnak meg rajta a szennyeződések. A szettben egy türkiz és egy sárga szivacs található, melyek egyik oldalán rücskök, másik oldalán pedig puha szilikonsörték találhatók – így felhasználási lehetőségeik nagyban hasonlítanak a kesztyűéhez, bár ezek sokkal alkalmasabbak a kifejezetten konyhai használatra, mosogatáshoz, vagy zöldségek, gyümölcsök megtisztításához. Hasznos apróság a rajtuk lévő akasztófül és a tapadókorong, amivel könnyedén rögzíthetők a kijelölt helyükre két használat között!A 3 az 1-ben mosogatókocka egyes oldalain különböző felületek állnak rendelkezésre, így egyetlen eszközzel szinte minden anyagú tányér vagy edény tisztítható. Erős műanyagsörtékkel ellátott oldala a lehető legalaposabb tisztítást biztosítja, a rücskös oldal biztonságosan alkalmazható az érzékenyebb, bevonatos serpenyőkhöz és tálakhoz, míg a kaparós oldal a makacsabb szennyeződések ádáz ellensége! Mindeközben a szilikon bevonat kényelmes fogást biztosít, a kocka pedig kialakításánál fogva kisebb erőkifejtéssel használható, mint a nyeles tisztítóeszközök – beépített mosogatószer adagolójával pedig könnyedén juthatunk újabb adag tisztítószerhez, melynek szintjét az oldalt lévő kis ablakon folyamatosan nyomon követhetjük!Ha igazán alaposak szeretnénk lenni, akkor a fugatisztító kefével felvehetjük a harcot a nehezen elérhető helyeken összegyűlő kosz ellen is. Az ergonomikusan formázott markolat végén található fejen két oldalt különböző sörtéket találunk. Az egyik puhább szálakból áll, míg a másik, erősebb szálakból álló oldalt a makacs szennyeződésekhez alkalmazhatjuk. A kefe használaton kívül a rajta található akasztó segítségével könnyen hozzáférhetően tárolható, a környezetvédelem iránt elkötelezettek számára pedig plusz pontot jelenthet, hogy újrahasznosított műanyaggal készült!

A hetente változó kínálat mellett van ún. állandó kínálat is a Tchibo webáruházban: a teljes takarítóeszköz kínálatban szokás szerint ezúttal is rengeteg további ötletet találunk, amivel könnyebbé, és talán élvezetesebbé is tehető a takarítással eltöltött idő, éppen ezért érdemes alaposan átböngészni az ajánlatokat!

Kapcsolódó cikkek

Vegyszer nélkül illatos ágynemű? Íme néhány tipp

Vegyszer nélkül illatos ágynemű? Íme néhány tipp

Milyen jól esik egy fárasztó nap után bedőlni az illatos, puha ágyba!

A legerősebb kötelek fajtái és azok alkalmazása

A legerősebb kötelek fajtái és azok alkalmazása

A köteleket használhatjuk dekorációs célra, de rögzítésre is. Komolyabb célokra jellemzően nagy teherbírású terméket kell választanunk.