Akkumulátoros porszívó, gőzseprű - A Tchibo webshopjában néztünk körül

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Akkumulátoros porszívó, gőzseprű - A Tchibo webshopjában néztünk körül

A lakás tisztántartásához a professzionális akkumulátoros porszívó jöhet jól, amelynek nagyjából 25 perces üzemideje a lakás méretétől függően akár annak teljes kiporszívózására is elegendő lehet! A készülékre valamelyik rövidebb kiegészítőt illesztve kéziporszívóként is használható, de a ráilleszthető alumínium csővel akár 72 cm-ig meghosszabbítva kényelmesen alkalmazható a padló takarítására is. Két kamrás szűrőrendszere a durva és a finom szennyeződéseket is bent tartja, a hozzá tartozó 1,8 méteres hálózati kábellel pedig nagyjából 5 óra alatt tölthető fel teljesen, így mindig rendelkezésre áll, akár nagyobb, akár kisebb, gyorsabb takarításhoz!

Makacsabb szennyeződésekhez, és akkor is jól jöhet a multifunkcionális gőzseprű, ha többféle felületet szeretnénk a lehető legalaposabban és higiénikusabban takarítani! Kézi-, vagy padlókészülékként is használható, így a tűzhelyre égett olaj ellen épp úgy bevethető, mint padlók, szőnyegek, vagy ablakok tisztítására. Alaposságát a tiszta vízgőz biztosítja, amelyet utántölthető, kb 350 ml-es víztartályból állít elő – így vegyszerek nélkül takaríthatunk hatékonyan! Teleszkópos csövével és rengeteg tartozékával grillrácsokat és lefolyókat is tisztíthatunk vele, miközben például textilekről is eltávolíthatjuk vele a gyűrődéseket!

Ha csupán egy egyszerű, néhány apró, ügyes megoldással mégis többféleképpen is használható felmosóra van szükségünk, akkor válasszuk a felmosószettet kicsavaró funkcióval! A 360 fokban forgó, rugalmas fejjel ellátott felmosó a sarkokban behajlítható, így az élek is könnyebben tisztíthatók vele, miközben teleszkópos nyelének köszönhetően nem szükséges hajolgatni a használat közben, így kényelmesebbé válik a takarítás. Ráadásul a vödör beépített centrifugafunkciójának hála egyszerűbb a kifacsarás, és több vizet is spórolhatunk. A felmosófej huzata pedig könnyedén, mosógépben is tisztítható!

A takarítást akkor tehetjük még könnyebbé, ha a takarítószereket sem kell keresgélnünk, mert mindennek megvan a maga jól bejáratott helye. A kihúzható konyhai tárolóval a mosogató alatti, jobbára nem jól kihasznált résznek adhatunk hasznos funkciót, hiszen a két emeletes kis szekrény két fiókjában remekül elférnek a takarításhoz használt szerek és eszközök – miközben olyan helyen tarthatjuk ezeket, amit korábban nem tudtunk jól kihasználni. Alsó, magasabb falú kosarában állítva tárolhatók tisztítószerek, felül pedig elférnek a szivacsok és különféle kefék, vagy törlőkendők – így mindig minden kéznél lesz majd!

Szintén hasznos és funkcionális helyet teremthetünk a kihúzható mosógépelválasztó tálca segítségével – ha a hely szűke miatt amúgy is egymás tetején helyezkedik el a mosógép és a szárító. A nagyjából 60x60 cm-es alapú gépek közé tökéletesen illeszkedő tálca biztonsági hevedere gondoskodik a megfelelő illeszkedésről, így a felső készülék húzóterhelés esetén is stabilan áll majd, miközben az oldalsó síneknek köszönhetően az erősen rázkódó gépek esetén sem kell aggódnunk a stabilitás miatt. Mindemellett a szerkezet egy kihúzható tálcát is rejt, ami éppen jól jöhet majd a ki- és a bepakoláskor, a ruhák hajtogatásakor, vagy a különféle szerek kimérésekor!

Kapcsolódó cikkek

A legerősebb kötelek fajtái és azok alkalmazása

A legerősebb kötelek fajtái és azok alkalmazása

A köteleket használhatjuk dekorációs célra, de rögzítésre is. Komolyabb célokra jellemzően nagy teherbírású terméket kell választanunk.