Akkumulátoros porszívó, gőzseprű - A Tchibo webshopjában néztünk körül

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Akkumulátoros porszívó, gőzseprű - A Tchibo webshopjában néztünk körül

A lakás tisztántartásához a professzionális akkumulátoros porszívó jöhet jól, amelynek nagyjából 25 perces üzemideje a lakás méretétől függően akár annak teljes kiporszívózására is elegendő lehet! A készülékre valamelyik rövidebb kiegészítőt illesztve kéziporszívóként is használható, de a ráilleszthető alumínium csővel akár 72 cm-ig meghosszabbítva kényelmesen alkalmazható a padló takarítására is. Két kamrás szűrőrendszere a durva és a finom szennyeződéseket is bent tartja, a hozzá tartozó 1,8 méteres hálózati kábellel pedig nagyjából 5 óra alatt tölthető fel teljesen, így mindig rendelkezésre áll, akár nagyobb, akár kisebb, gyorsabb takarításhoz!

Makacsabb szennyeződésekhez, és akkor is jól jöhet a multifunkcionális gőzseprű, ha többféle felületet szeretnénk a lehető legalaposabban és higiénikusabban takarítani! Kézi-, vagy padlókészülékként is használható, így a tűzhelyre égett olaj ellen épp úgy bevethető, mint padlók, szőnyegek, vagy ablakok tisztítására. Alaposságát a tiszta vízgőz biztosítja, amelyet utántölthető, kb 350 ml-es víztartályból állít elő – így vegyszerek nélkül takaríthatunk hatékonyan! Teleszkópos csövével és rengeteg tartozékával grillrácsokat és lefolyókat is tisztíthatunk vele, miközben például textilekről is eltávolíthatjuk vele a gyűrődéseket!

Ha csupán egy egyszerű, néhány apró, ügyes megoldással mégis többféleképpen is használható felmosóra van szükségünk, akkor válasszuk a felmosószettet kicsavaró funkcióval! A 360 fokban forgó, rugalmas fejjel ellátott felmosó a sarkokban behajlítható, így az élek is könnyebben tisztíthatók vele, miközben teleszkópos nyelének köszönhetően nem szükséges hajolgatni a használat közben, így kényelmesebbé válik a takarítás. Ráadásul a vödör beépített centrifugafunkciójának hála egyszerűbb a kifacsarás, és több vizet is spórolhatunk. A felmosófej huzata pedig könnyedén, mosógépben is tisztítható!

A takarítást akkor tehetjük még könnyebbé, ha a takarítószereket sem kell keresgélnünk, mert mindennek megvan a maga jól bejáratott helye. A kihúzható konyhai tárolóval a mosogató alatti, jobbára nem jól kihasznált résznek adhatunk hasznos funkciót, hiszen a két emeletes kis szekrény két fiókjában remekül elférnek a takarításhoz használt szerek és eszközök – miközben olyan helyen tarthatjuk ezeket, amit korábban nem tudtunk jól kihasználni. Alsó, magasabb falú kosarában állítva tárolhatók tisztítószerek, felül pedig elférnek a szivacsok és különféle kefék, vagy törlőkendők – így mindig minden kéznél lesz majd!

Szintén hasznos és funkcionális helyet teremthetünk a kihúzható mosógépelválasztó tálca segítségével – ha a hely szűke miatt amúgy is egymás tetején helyezkedik el a mosógép és a szárító. A nagyjából 60x60 cm-es alapú gépek közé tökéletesen illeszkedő tálca biztonsági hevedere gondoskodik a megfelelő illeszkedésről, így a felső készülék húzóterhelés esetén is stabilan áll majd, miközben az oldalsó síneknek köszönhetően az erősen rázkódó gépek esetén sem kell aggódnunk a stabilitás miatt. Mindemellett a szerkezet egy kihúzható tálcát is rejt, ami éppen jól jöhet majd a ki- és a bepakoláskor, a ruhák hajtogatásakor, vagy a különféle szerek kimérésekor!

Kapcsolódó cikkek

Vegyszer nélkül illatos ágynemű? Íme néhány tipp

Vegyszer nélkül illatos ágynemű? Íme néhány tipp

Milyen jól esik egy fárasztó nap után bedőlni az illatos, puha ágyba!