5 dolog, amit a nők a macsó férfiakban szeretnek

A macsó és a rosszfiú kifejezést sokan kapcsolják össze. A nők jelentős hányada nagyon kedveli az úgynevezett rosszfiúkat. De mi lehet a háttérben, mi lehet ennek az oka? Mutatjuk a válaszokat!
5 dolog, amit a nők a macsó férfiakban szeretnek

A rosszfiúk általában izmosak, kidolgozott testtel rendelkeznek, azaz erőt sugároznak, és azt közvetítik a külvilág felé, hogy ők aztán bármelyik nőt képesek megvédeni. El is érkeztünk az első okhoz, amiért a nők annyira kedvelik az ilyen típusú férfiakat. 21. század ide, 21. század oda, azért a nők többsége még mindig arra vágyik, hogy a kiszemelt férfi karjaiban, biztonságban érezze magát és egy izmos férfi karjaiban ez könnyedén meg is történhet.

Ha egy rosszfiú és egy szolidabb férfi személyiségét kellene összehasonlítani egy nőnek, a legtöbben gondolják úgy, hogy a macsó férfi sokkal izgalmasabb és lenyűgözőbb személyiséggel rendelkezik, aki mellett soha sem unalmas az élet. Akik imádják a rosszfiúkat, meg vannak győződve róla, hogy egy ilyen férfi mellett soha sem unatkoznak, és rengeteg kalandban lehet majd részük.

A nők választását a hormonjaik, pontosabban az ovulációs szakasz is meghatározza. Hirtelen ilyenkor mintha megváltoznának a nők és az olyan férfiakba szeretnek bele, akiket erősnek és karizmatikusnak látnak, akivel el tudják képzelni, hogy gyermekük születik és közösen nevelik is őt. A nők mindenképpen egy erős támasznak gondolják az ilyen férfiakat, ezért is teszik le sokan a voksukat a macsó és nem a visszahúzódó személyiségű férfiak mellett.

Ki látott már olyan rosszfiút, aki nem mer megszólalni, aki nem mer a tettek mezejére lépni? Senki. Pont az olyan tulajdonságok miatt vonzóbb egy rosszfiú a nők szemében, mint egy szolidabb férfi, mivel a macsók imádnak beszélni, nem félnek senkitől és semmitől, bátrak és magabiztos a fellépésük, még akkor is, ha ez csak a felszín és rettegnek a visszautasítástól vagy az adott szituációtól. A nők szeretik, ha egy férfi határozott és van önbizalma.

Sok nő azért is választ párnak macsó férfit, mert abban bízik, hogy belőle is kihozza azt az énjét, ami benne lakozik, de eddig nem sikerült kicsalogatni. Már gyermekkorban is másféleképpen nevelik a fiúkat és a lányokat. A lányok vagányságát kevésbé nézik el, mintha egy fiú tenné ugyanezt. De ha egy nő végre találkozik egy ilyen típusú férfival, akkor benne felülemelkedik a kíváncsiság, hogy egyrészt milyen lehet egy ilyen férfival együtt lenni és ő maga hogyan és miként viselkedne, ha sokkal merészebb és kalandvágyóbb lenne.

Kapcsolódó cikkek

5 dolog, amit a nők a macsó férfiakban szeretnek

5 dolog, amit a nők a macsó férfiakban szeretnek

Még a 21. században is hódítanak a macsó férfiak.

Ékszerek készítése kezdőknek

Ékszerek készítése kezdőknek

A kezdők is készíthetnek gyönyörű és stílusos ékszereket az online oktatóanyagok segítségével.

Könnyen használható, környezetbarát és költséghatékony az elektromos roller

Könnyen használható, környezetbarát és költséghatékony az elektromos roller

Ma már egyre több a környezettudatos ember, talán ez az oka, hogy sokan használnak rollert.