5 dolog, amit a nők egyedül szeretnek csinálni

Vannak dolgok, amelyeket még akkor is jobb egyedül csinálni, ha hosszú évek óta házasságban, komoly párkapcsolatban élünk. Mutatunk is öt dolgot, amit a nők csakis egyedül szeretnek csinálni. Legalábbis a legtöbb nő.
5 dolog, amit a nők egyedül szeretnek csinálni

Azt mindenkinek be kell látnia, hogy a legtöbb nő imád vásárolni. Csuda jó dolog betérni egy-egy üzletbe és sétálgatni a polcok között. De ez a tevékenység csakis akkor jelenthet kikapcsolódást és feltöltődést, ha mindezt komótosan tehetik meg, ha nincs nyafogó gyerek, ha nem azt kell hallgatni a férjtől, hogy meddig tart ez az egész. Mert, ha egy nő nem tud nyugodtan vásárolgatni, ha sürgetik, akkor számára is rémálommá változik az egész „szabadidős tevékenység”.

A nők többsége imád takarítani és imádja, ha minden patyolattiszta és a helyén van. De sok esetben ez a rend és tisztaság nem sokáig tart, így ha egy nőt épp azon kapunk, hogy csak ül a kanapén és a lakás tisztaságában és a nagy rendben gyönyörködik, hagyjuk, hogy kiélvezze a pillanatot, ne zavarjuk meg, mert ez az állapot valószínűleg úgysem sokáig tart majd.

Hiába van ma már lehetőség mindenféle szépészeti kezeléseken részt venni, elmondható, hogy a legtöbb nő még mindig imádja az otthoni wellness órákat, amikor bekapcsolnak valami andalító zenét, gyertyát gyújtanak a fürdőszobában és vesznek egy forró, nyugtató fürdőt. Miközben az arcukon pakolás van. Lehet, hogy közben könyvet olvasnak, elkortyolgatnak egy pohár bort. Mindezt nagyon élvezik, azt viszont kevésbé, ha közben megzavarják őket. Merthogy ez egy olyan tevékenység, ami csakis egyedül élvezetes.

Szerencsére sokan találnak vissza az olvasás örömeihez. Ha egy nőnek a párja nem szeret olvasni, viszont a nőnek ez az egyik kedvenc hobbija, akkor is bizonyára egyedül szeretne majd élni ennek a hobbinak. Hiszen kinek van úgy kedve belemélyedni egy-egy könyvbe, ha közben a gyerekek állandóan rajta ugrándoznak, vagy a férjet kell hallgatni, hogy unatkozik, találjanak ki valamilyen közös programot. A csajos filmek is ebbe a kategóriába tartoznak. Legyen akárhány éves egy nő, vannak olyan kultikus és igazán csajos filmek, amelyeket jobb egyedül végignézni, mert ha a férjnek nem tetszik az adott film, egész idő alatt hallgathatjuk a megjegyzéseit.

Napjainkban egyre többen élnek egészségtudatosan és figyelnek oda az étkezésre. Azonban nem bűn néha elcsábulni és olyan ételeket is fogyasztani, amelyek tiltólistán vannak. A nőknek kevésbé van bűntudta, ha a bűnözés alatt inkább egyedül vannak otthon és nem kell amiatt magyarázkodnia, hogy most éppen miért eszik pizzát, csokoládét vagy iszik nem light kólát.

Kapcsolódó cikkek

A legjobb játékok gyermeke kreativitásának és képzelőerejének fejlesztéséhez

A legjobb játékok gyermeke kreativitásának és képzelőerejének fejlesztéséhez

A fantáziadús játék az egyik legfontosabb dolog, amit a gyermekekben fejleszteni kell.

Könnyen használható, környezetbarát és költséghatékony az elektromos roller

Könnyen használható, környezetbarát és költséghatékony az elektromos roller

Ma már egyre több a környezettudatos ember, talán ez az oka, hogy sokan használnak rollert.

Dolgok, amiket a férfiak és a nők teljesen másként látnak

Dolgok, amiket a férfiak és a nők teljesen másként látnak

A férfiak és a nők nagyon sok mindent másként látnak, másként élnek meg.