Hogyan nyerhetünk több pályázatot?

A pályázatok elnyeréséhez fegyelem, szervezettség és a részletekre való odafigyelés szükséges. Nagy segítség, ha az indulástól fogva szervezettek, összeszedettek vagyunk. Győződjön meg arról, hogy megjegyezte a határidőt és az ajánlat feltöltésének módját! Ezután fokozatosan ismerkedjen meg az összes pályázati dokumentum tartalmával.
Hogyan nyerhetünk több pályázatot?

Az ajánlatkérésben vagy az ajánlatban szereplő kérdésekre egyértelműen és tömören válaszonjon. Termékét, szolgáltatását vagy képességeit is úgy kell bemutatnia, hogy az igazolja, miért az Ön vállalkozása a megfelelő választás. Tehát alaposan gondolja át értékajánlatát!

Arról is meg kell győződnie, hogy az ajánlata megfelel a pályázatok összes követelményének. Ez életbevágóan fontos! A beszerzési csoport, amelyik megkapja az ajánlatát, először ezt fogja ellenőrizni. Ha ebben a körben bármilyen módon elbukik, akkor ajánlatát vissza fogják utasítani, bármekkora is legyen az értékajánlata.

A képességnyilatkozat

Érdemes egy képességnyilatkozatokattal kezdeni, amelyet gyakran kiajánló jellegű dokumentumként hozzák létre, amikor egy vállalkozásnak lehetősége van bemutatni az „ajánlóbízólevelét” egy leendő ügyfélnek. De a képességnyilatkozatok számos más esetben is segíthetnek a vállalat támogatásában.

A jól megírt képességnyilatkozat könnyen érthető összefoglalója vállalkozásának. A közelmúltbeli projektek rövid leírásával bemutatja az olvasónak, hogy milyen típusú munkát végez, hogyan végzi azt, és milyen típusú projekteket tud vállalni.

A képességnyilatkozat tartalmazza azt is, hogy milyen iparági kódok szerint dolgozik, milyen képesítésekkel rendelkezik csapata, milyen tanúsítványokat szerzett és milyen díjakat nyert el. Mindent összevetve, létfontosságú információkat nyújt, amelyek segítségével a leendő ügyfelek felmérhetik az Ön szakértelmét és azt is, hogy az mennyire felel meg az igényeiknek.

Pályázati tartalomtár

A pályázati tartalomtár az előre jóváhagyott, naprakész tartalmak tárháza, amelyet a pályázatok írásakor bármikor újrahasznosíthat. Ilyen módon

lefedi azokat a tartalmakat, amelyeket a pályázatíróknak újra és újra fel kell használniuk, amikor pályázati felhívásokra válaszolnak. Ilyen lehet például a rövid vállalati profil vagy történet, a szervezeti felépítés, kulcsfontosságú csapatprofilok és közelmúltbeli projektek.

Mindig módosítania kell a tartalmat, hogy megfeleljen minden új pályázatnak, de a pályázati tartalomkönyvtár megóvja attól a frusztrációtól, hogy új pályázat írásakor folyamatosan keresgélnie kell a korábbi pályázatokat, hogy hasznos tartalmat találjon.

Kapcsolódó cikkek

Márkaépítésre is kiváló eszköz a ledfal

Márkaépítésre is kiváló eszköz a ledfal

A márkaépítés kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalkozások sikerében és hosszú távú növekedésében.

Hogyan nyerhetünk több pályázatot?

Hogyan nyerhetünk több pályázatot?

Gyakorlatias tippek a siker eléréséhez

A bérgyártás lehetősége egy palackozóüzemben

A bérgyártás lehetősége egy palackozóüzemben

A bérgyártás egyre népszerűbb megoldás a gyártóiparban, különösen az italgyártás területén. De mi is pontosan a bérgyártás, kik számára jelenthet előnyös megoldást, valamint mikor érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?