Dolgok, amiket a férfiak és a nők teljesen másként látnak

A legtöbb probléma egy-egy párkapcsolaton belül nem más, minthogy a férfiak és a nők is másként látnak és reagálnak le dolgokat. Ebből lesznek aztán a sértődések, ami feszültséget szül, és akár veszekedést is generálhat. Mutatunk is néhány dolgot, amit a férfiak és a nők teljesen máshogy látnak.
Dolgok, amiket a férfiak és a nők teljesen másként látnak

A férfiak kevesebb ideig öltözködnek és lássuk be, sokkal kevesebb időt is töltenek a fürdőszobában. Egy férfi még abban az esetben is jóképűnek gondolja magát a tükörbe nézve, ha ez nem egészen van így, azaz van egy folt a pólóján, vagy a haja is kócos. Azonban ha egy nő indulás előtt észreveszi, hogy az egyik körméről lepattogott a körömlakk, akkor jön is a világvége hangulat, hiszen így már nem is látja magát tökéletesnek.

Amikor egy házaspár azt veszi észre, hogy egy kicsit elengedte magát, azaz felszedtek egy kis súlyfelesleget, azt a két nem egészen másként reagálja le. Míg egy férfi ebben az esetben is gondol az evésre és nem állít szigorú szabályokat magának étkezés terén, addig egy nő csakis egy pohár vizet enged meg magának vacsorára és gyorsan bérletet vesz a közeli edzőterembe. Kitartás terén azonban a férfiak győzedelmeskednek, ha edzésről és életmódváltásról van szó.

A férfiak és a nők is más miatt idegesek, ha a fürdőszobába lépnek. Míg egy nőt az borít ki, ha a WC ülőke nincs lehajtva, a férfiak zöme akkor készül ki, ha az a bizonyos ülőke nem úgy van, ahogyan azt ő hagyta.

Minden évszakban előkerülnek az előző évek ruhadarabjai. Egy férfi kinyitja a szekrényét, a szekrény fiókjait és örömmel konstatálja, hogy a két ing és három nadrágja közül egyik sem lyukas, így lesz mit felvennie a következő szezonban. Ellenben a nők többsége sírva áll a hatalmas ruhakupac előtt és amiatt szorong és szomorkodik, hogy nincs egy normális ruhája sem.

Amikor egy pár valamilyen eseményre hivatalos, általában a férfiak az utolsó pillanatra hagyják a tisztálkodást és az öltözködést, ami a nőket az őrületbe kergeti. A nők szeretnek órákkal korábban készülődni, mégis a férfiak toporognak az ajtóban indulás előtt, hogy el fognak késni. És ez bizony az őrületbe kergeti őket.

A férfiak és a nők a szakítást sem egyformán élik meg. Míg a nők többsége attól retteg egy-egy szakítást követően, hogy most már örökké egyedül maradnak, a férfiak kissé felszabadítónak élik meg, hogy ismét egyedül vannak. Persze kivételek mindig akadnak.

Kapcsolódó cikkek

Ékszerek készítése kezdőknek

Ékszerek készítése kezdőknek

A kezdők is készíthetnek gyönyörű és stílusos ékszereket az online oktatóanyagok segítségével.

Könnyen használható, környezetbarát és költséghatékony az elektromos roller

Könnyen használható, környezetbarát és költséghatékony az elektromos roller

Ma már egyre több a környezettudatos ember, talán ez az oka, hogy sokan használnak rollert.

Az elegáns öltözködésről – kezdőknek

Az elegáns öltözködésről – kezdőknek

Soha nincsen későn, de mihez? Igazából semmihez, az outfit átalakításához meg aztán különösképpen nem. Ha most jött el az idő, ha most érett meg benned a késztetés, akkor íme, néhány tipp, amit megfogadva nyomban az elegancia új nagykövetévé léphetsz elő!