Body, kimonó, alsóruha, női trikó, női pizsama - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Body, kimonó, alsóruha, női trikó, női pizsama - A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A fekete színben kapható csipkés body hálós anyaggal alábélelt mellrésszel készült, melyet a hát és a has területén selymesen fénylő, puha microtouch anyag egészít ki. A merevítő nélküli, és így különösen kényelmes darab alul patentgombokkal zárható, felül pedig csinos japánujjak is díszítik. Hátul emellett csinos hasíték található rajta, így még egy egyszerűbb ruhadarab alatt viselve is magabiztossággal töltheti el viselőjét!

A plüssbéléssel készült női kimonó tökéletes alternatíva a frottír fürdőköpenyek helyett, ha csinosabb megoldásra vágyunk a reggeli-esti időszakra. Puha bélése kellemesen simul a bőrre, virágos mintája pedig romantikus hatást kelt, miközben két nagy zsebe is van. Emellett a külső megkötő mellett egy belső is található rajta, hogy tökéletesen alkalmazkodjon viselője alakjához és igényeihez – S-től egészen XL méretig!

Az antisztatikus kidolgozású női alsóruha puha microtouch anyagával kényelmes választás mind szintetikus anyagok, mind gyapjú, vagy selyem ruhák alá. Pántjai állítható hosszúságúak, nyakkivágást és alsó szegélyét pedig finom csipkerátét díszíti. A fekete színű alsóruha a sötétebb színű öltözetek alatt tehet jó szolgálatot, akkor is, ha egyberuháról van szó, és akkor is, ha egy sima szoknya-felső kombinációt szeretnénk kényelmesebbé tenné – vagy csak szükségünk van plusz egy rétegre a hűvösebb napokon.

Kellemesen puha, modál-sztreccs anyagú csipkés női trikó is található a kínálatban, sötétkék színben. A trikó pántjainak hosszúsága állítható, V-alakú nyakkivágását pedig finom csipke szegélyezi. Az elegáns alsónemű kellemesen simul a bőrre, így mindig alkalmas lesz arra, hogy plusz egy rétegként alkalmazzuk, akár az időjárás ellen, akár az általános komfortérzet fokozásáért, ráadásul elasztán tartalmának köszönhetően a formáját is sokáig tartja majd!

A trikóhoz hasonló, de a derekat biztosabban védő megoldás a sötétkék, csipkés body, amely szintén állítható hosszúságú pántokkal készült, alul pedig patentgombokkal záródik. Emellett pamut lépésbetét is található benne, így a test vonalát kényelmesen követő darabbal biztosak lehetünk benne, hogy az alsónk mindig kifogástalanul illeszkedik majd, miközben egész nap teljes kényelmet biztosít!

A nappali szettek mellett éjszakára is számos kényelmes megoldás közül válogathatunk! A bordó színben kapható csipkés pizsama kellemesen puha, kevert pamut-modál anyaga 48%-ban tartalmaz biopamutot, így igazán jó választás egy pihentető éjszakához! A felsőrész V-alakú nyakkivágással és hosszú ujjakkal készült, a nadrág pedig kényelmes, rugalmas, magasan szabott derékrésszel. A finom csipkerátét a felsőnél a V-nyakkivágáson, az alsón pedig a szárak végén található.

Kapcsolódó cikkek

Az elegáns öltözködésről – kezdőknek

Az elegáns öltözködésről – kezdőknek

Soha nincsen későn, de mihez? Igazából semmihez, az outfit átalakításához meg aztán különösképpen nem. Ha most jött el az idő, ha most érett meg benned a késztetés, akkor íme, néhány tipp, amit megfogadva nyomban az elegancia új nagykövetévé léphetsz elő!